4. jaanuar 2017

LEGO® BOOST - ehita, programmeeri, mängi

LEGO teatas täna, et augustis 2017 saabub müügile nende uus toode LEGO BOOST. LEGO BOOSTi juurde kuulub tasuta programmeerimisäpp, mis võimaldab lisaks traditsioonilisele klotsidest ehitamisele ka oma mänguasi ellu äratada programmeerides selle liikuma, rääkima või erinevaid häälitsusi tegema.

LEGO BOOST koosneb 840 traditsioonilisest LEGO klotsist pluss 3 BOOST klotsist, millest üks on Move Hub klots, milles on sisseehitatud Bluetooth, kaks mootorit, käivitamisnupp, valgus ja kaldeandur. Teised kaks klotsi on interaktiivne mootor ning värvi- ja kaugusandur. Ühes BOOST komplektis on juhend viie erineva mänguasja--robot, kass, kitarr, sõiduk ja tehas--kokkupanemiseks. 

Tasuta rakendus, millega lapsed saavad programmeerimist õppida ja harjutada, põhineb visuaalsel programmeerimiskeelel, kus programm pannakse kokku plokkidest. Rakendus töötab Androidi ja iOSi seadmetel. 

BOOST klotse saab sobitada teiste LEGO komplektidega. Selle lihtsustamiseks on BOOST komplektiga kaasas juhendid kolme baasmudeli ehitamiseks: kõndimise mudel nt loomade jaoks, sõitmise mudel sõidukite ehitamise jaoks ning sisenemise mudel, mida saab kasutada nt kindluse juures. Baasmudelid toimivad põhjana, mida lapsed saavad oma soovide kohaselt edasi arendada.


LEGO BOOST on suunatud lastele alates 7. eluaastast ning selle soovituslik jaemüügihind on 159.99 €.

Jälgi KristiProget Facebookis.

Kasutatud materjalid: www.prnewswire.com, www.techagekids.comwww.lego.com